Glock Talk banner
  • Notice image

Glocktalk is a forum community dedicated to Glock enthusiasts. Come join the discussion about Glock pistols and rifles, optics, hunting, gunsmithing, styles, reviews, accessories, and more!

Drukowalny szablon uchwytu Glock 17

28K views 11 replies 9 participants last post by  LGEEEZY  
#1 ·
Chciałem zrobić własne naklejki na uchwyt i nigdzie nie mogłem znaleźć szablonu. Skończyło się na tym, że zrobiłem własny. Wyszło całkiem nieźle, więc pomyślałem, że się nim podzielę. Może komuś innemu się to przyda.

Attachments

#5 ·
Kupiłem paski GT-5000 na Amazon.com. Podoba mi się gumowana faktura bardziej niż papier ścierny. Niektórzy używają taśmy do gripu do deskorolki lub pasków do bieżnika z Lowes/Home Depot. Widziałem film, w którym facet powiedział, że kupił paski taśmy do gripu w dziale motoryzacyjnym Walmart.

#8 ·
Mam gumowane uchwyty Talon na sześciu moich pistoletach i zachowałem ich podkład jako wzór, planując zaoszczędzić trochę pieniędzy na następnych. Kupiłem nawet arkusz materiału od Talona, ale szybko zdecydowałem, że nie warto oszczędzać 10 dolarów. To trudne do cięcia i sprawienia, by wyglądało tak profesjonalnie, jak oni to robią. Ponadto żaden z moich uchwytów jeszcze się nie poluzował.