Glock Talk banner
  • Notice image

Glocktalk is a forum community dedicated to Glock enthusiasts. Come join the discussion about Glock pistols and rifles, optics, hunting, gunsmithing, styles, reviews, accessories, and more!

Dan Wesson Razorback 10mm

1.8K views 16 replies 3 participants last post by  JTGlock  
#1 · (Edited)
$1,200.00

Check price

Belfry, Kentucky

Stary post, ale podbiję go i spróbuję ponownie sprzedać.
Gotówka osobiście (musi być mieszkańcem stanu Kentucky) lub GunTab (kupujący płaci opłaty). Wysyłka zostanie opłacona przez kupującego i wysłana do Twojego FFL. Zrobię dodatkowe zdjęcia pod dowolnym kątem. Musi być prawnie zdolny do posiadania broni palnej.

#6 ·
Dla wszystkich poszukujących, to bardzo dokładne 10mm. Mam sporo 10mm, w tym inne "match" 1911, takie jak Colt Gold Cup, Delta Elite, Springfield Omega Match itp., i te przewyższą tamte (Springfield jest na drugim miejscu). W rzeczywistości, ten, z którego najczęściej strzelam (z brązowymi uchwytami, ponieważ jest tuż poza 1 z 150, które faktycznie kolekcjonuję), jest bardziej celny, niż potrafię z niego strzelać.
Sprzedawco, możesz wspomnieć, czy jest to przed CZ, czy nie. Lub dołącz zdjęcie drugiej strony, które pokazuje prefiks S/N. Jeśli S/N zaczyna się od CZ, to było to po tym, jak kupili DW. Nadal są to wysokiej jakości bronie, nie słyszałem żadnych skarg na zmiany w dopasowaniu lub wykończeniu, w przeciwieństwie do sytuacji, gdy Remington kupił Marlina, ale dla niektórych kupujących ma to znaczenie. Darmowe podbicie. :)
Uwielbiam i kolekcjonuję wczesne 1 z 150 Razorback.
Image

#7 · (Edited)
Dla wszystkich poszukujących, są to bardzo dokładne 10mm. Mam całą masę 10mm, w tym inne "match" 1911, takie jak Colt Gold Cup, Delta Elite, Springfield Omega Match itp. i te przewyższą tamte (Springfield jest na drugim miejscu). W rzeczywistości ten, z którego najczęściej strzelam (z brązowymi uchwytami, ponieważ jest tuż poza 1 z 150, które faktycznie kolekcjonuję), jest dokładniejszy, niż potrafię z niego strzelać.
Sprzedawco, możesz wspomnieć, czy jest to przed CZ, czy nie. Lub dołącz zdjęcie drugiej strony, które pokazuje prefiks S/N. Jeśli S/N zaczyna się od CZ, to było to po tym, jak kupili DW. Nadal są to wysokiej jakości bronie, nie słyszałem żadnych skarg na zmiany w dopasowaniu lub wykończeniu, w przeciwieństwie do sytuacji, gdy Remington kupił Marlin, ale dla niektórych kupujących ma to znaczenie. Darmowy bump. :)
Uwielbiam i kolekcjonuję wczesne 1 z 150 Razorback.
View attachment 1339412 View attachment 1339412
Doceniam promocję!
Jeśli chodzi o numery seryjne, zaczęły się one od CZ tylko na krótki czas. Ten nie ma w sobie CZ. Zaczyna się od 21, więc wyprodukowany w 2021 roku.

Mam jeszcze jeden Dab Wesson wyprodukowany w 2023 roku. Nie ma CZ w SN.

You have insufficient privileges to reply here.