Oba powyższe taktyczne strzelby Betetta sprawdzą się w obronie domu. Dla tych, którzy mają doświadczenie z obiema - którą z nich wybrałeś i dlaczego do obrony domu?
Glocktalk is a forum community dedicated to Glock enthusiasts. Come join the discussion about Glock pistols and rifles, optics, hunting, gunsmithing, styles, reviews, accessories, and more!
Tak, strzelałem z 1301 kolegi, który miał swoją z modyfikowanymi meblami itp. I wybrałem A300 W tamtym czasie różnica wynosiła 600 dolarów. Dla strzelby HD. Nie mogłem dostrzec różnicy. Jestem pewien, że 1301 ma swoją wartość, ale po prostu nie jest tego warta dla mnie.Miałem 1301, kiedy po raz pierwszy się pojawiły i była to dobra strzelba. Ostatecznie sprzedałem 1301 i zastąpiłem ją modelem A300 Ultima Patrol. Myślę, że A300 pokrywa wszystkie podstawy dla mnie w znacznie niższej cenie.
Patrząc na różnicę w cenie 650 dolarów za 2 zasadniczo identyczne strzelby, to całe doświadczenie, jakiego potrzebuję z nimi. Zostanę przy mojej 400-dolarowej strzelbie 870P po wymianie z policji. To tylko strzelba.Obie z powyższych taktycznych strzelb Betetta sprawdzą się w obronie domu. Dla tych, którzy mają doświadczenie z obiema - którą z nich wybrałeś i dlaczego do obrony domu?
Kup raz - płacz raz... Jeśli dobrze pamiętam, możesz zrobić więcej modyfikacji na rynku wtórnym, takich jak wymiana kolby itp. w 1301, które są bardziej ograniczone w A300 (ze względu na konstrukcję).Taktyczne strzelby SA, chcesz, aby łuska wyszła z tuby po pociągnięciu za spust. To przemawia za 1301 w porównaniu do A300.
Ludzie wydają się uwielbiać tańszą, A300, a siedząc w szafie i rzadko używaną, prawdopodobnie będzie w porządku. Jeśli ktoś kupił A300, znalezienie punktu awarii w sprężynach magazynka, w którym występuje skok łuski, będzie kosztować DUŻO więcej (niż podwyżka ceny do 1301). Lepiej kupić ten, który można przetestować bez strzelania.
Moi 1301's trawią wszystko!!! Zauważam zadyszkę/spowolnienie w okolicach 400-500 strzałów. Nadal przeładowuje najlżejsze z lekkich, ale "odczuwa się" wolniej. Podobnie jak w M4. Strzelam również słabymi i brudnymi #8. Wystarczająco lekkie, że moje modele 11-87P nie mogą ich strzelać.Mam A300
Dwóch moich kumpli ma 1301. Moja A300 dotrzymuje im kroku.
Oddałem 750 strzałów z mojej bez czyszczenia i nie wykazywała żadnych oznak spowolnienia ani nieprawidłowego działania. Strzelałem ze wszystkiego, od lekkich nabojów tarczowych 7,5 do śrutu i pocisków.
Jest niezwykle niezawodna i miękka w strzelaniu.
Ja też, bardzo mała różnica w odrzucie. Gdybyś miał zawiązane oczy, trudno byłoby to stwierdzić. Poczekaj na wyprzedaż 1301, jeśli liczą się pieniądze.Mam oba i wiele innych i wciąż wolę 1301.
Istnieją różnice między A300 a 1301, które uzasadniają koszt. Nie widzę tego jako zwykłego zakupu, w którym pieniądze nie grają roli. Po zakupie 1301 pieniądze wyciekają z finansowej kieszeni, podczas gdy M4 wciąż płynie z większością zmian. W żaden sposób nie krytykuję A300; to solidny wybór, ale dostajesz inną strzelbę i nie jest to tylko kosmetyka.Myślę, że przy różnicy cenowej A300 i sporo 00 Buck (i/lub akcesoriów) to lepsza oferta niż tylko 1301.
Jeśli pieniądze nie grają roli, to oczywiście kup 1301.
View attachment 1354176
FWIW, Beretta A300 Ultima Patrol została właśnie wprowadzona w 2023 roku.Jeszcze 2 centy na ten temat.......
Mój przyjaciel wykonał BARDZO DUŻO wejść SWAT przed przejściem na emeryturę. Jego bronią był A300. Wątpię, by ktokolwiek mógł się pomylić, jeśli wybrałby ją, aby zaoszczędzić pieniądze w porównaniu do 1301.
Mój wybór padł na 1301. Nie dlatego, że jest znacznie lepszy do niewielkiej ilości użytkowania, jakiego doświadczy w moich rękach. W moich rękach oba prawdopodobnie działałyby dokładnie tak samo. Po prostu lubię kupować z najwyższej półki, kiedy mogę sobie na to pozwolić. Bez wątpienia Dan Wesson sprawdziłby się dla mnie tak samo dobrze jak mój TGO1, tak jak strzelam.
Nie, najwyraźniej to był A300.Nikogo to nie obchodzi. Dyskusja dotyczy 1301 i A300 Ultima Patrol, z których żaden nie był używany przez jego kolegę z "SWAT".
Ponowne złożenie po czyszczeniu nie pasowało mi, więc ten film był pomocny.Mam szarą A300 Patrol w drodze z Bereli, jak rozmawiamy.![]()