close

Privacy guaranteed - Your email is not shared with anyone.

Something wrong with my settings?

Discussion in 'Announcements & Support' started by tracecom, May 29, 2004.

  1. tracecom

    tracecom

    Joined:
    Jan 24, 2003
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Location:
    The Volunteer State
    There is text on the GT web pages that appears in white letters against a tan background, so it's hard to read. Is there something I need to set to fix this? One example text line follows:

    Showing threads 1 to 35 of 273, sorted by
     
  2. DWavs

    DWavs Moderator Moderator

    Joined:
    Feb 10, 2000
    Messages:
    2,076
    Likes Received:
    4
    Location:
    Virginia
    It has been like that since there was a breech in the system about a month ago. Eric is aware of it and I'm sure it will be corrected in the future.

    In other words, it is not your settings. ;)

    Regards,
    David
     

  3. gudel

    gudel

    Joined:
    Jun 1, 2001
    Messages:
    486
    Likes Received:
    0
    i have a wierd problem with GT, GT is the only site that does this.
    if i go to some forum/thread, then go back, i'd sometimes get unrendered page, as if it's just text file, not html.
     
  4. David_G17

    David_G17 /\/\/\/\/\/\/\/

    Joined:
    Oct 7, 2002
    Messages:
    2,046
    Likes Received:
    0
    that's odd. you might try asking in the "tech talk" forum, gudel.;c
     
  5. gudel

    gudel

    Joined:
    Jun 1, 2001
    Messages:
    486
    Likes Received:
    0
    it's probably some security settings somewhere.

    hmm.. this is odd. it happens to another gunboard too. other web sites are OK. ^8