Problem With Secure (SSL) Pages

Discussion in 'Tech Talk' started by vanderson, Aug 1, 2007.

  1. vanderson

    vanderson Guest

    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 27, 2007
    Ever since last weekend when my kid was on the computer I am no longer able to go to Secure (SSL) Pages. I had GeekSquad come and try and fix it but after 3 hours and $285 later all they did was install this Firefox thing but I need IE for certain websites that this Firefox doesn't load. Any ideas?
     
  2. EAJuggalo

    EAJuggalo

    Messages:
    1,072
    Likes Received:
    41
    Joined:
    Jan 17, 2005
    Location:
    Eagan, MN

  3. vanderson

    vanderson Guest

    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 27, 2007
    I tried it. I right click and go view in IE and it pops up and tries to load and then goes to an error page for the secure SSL https page. :(
     
  4. EAJuggalo

    EAJuggalo

    Messages:
    1,072
    Likes Received:
    41
    Joined:
    Jan 17, 2005
    Location:
    Eagan, MN
    just to make sure, you've already run anti-virus, spyware and adware checks? And looked at the internet options in Control Panel?
     
  5. vanderson

    vanderson Guest

    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 27, 2007
    Yeah I have norton for 3 years pre-paid from when i bought it and spyware was run with GeekSquad and they said they uninstalled IE7 and reinstalled it. I hate computers! I cant do paypal with internet explorer anymore gotta use firefox
     
  6. Singlemalt

    Singlemalt In the rough

    Messages:
    870
    Likes Received:
    62
    Joined:
    Apr 6, 2004
    What happens when you attempt to go to an SSL page? Do you get a specific error?
     
  7. vanderson

    vanderson Guest

    Messages:
    103
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jul 27, 2007
    No specific error at all just says that it could not connect to page because of a number of possibly reasons like internet connection, dns problems, or SSL problem. But in Firefox it works fine.