close

Privacy guaranteed - Your email is not shared with anyone.

Private Message BUG

Discussion in 'Update/Upgrade Info Forum' started by Nalapombu, Feb 16, 2012.

  1. Nalapombu

    Nalapombu Millennium Member

    Messages:
    3,307
    Likes Received:
    291
    Joined:
    Oct 21, 1999
    Location:
    Spring, TEXAS....USA
    Hey Eric,

    Don't know if you know about this one.

    When I get a new PM and come to the site I get the normal popup telling me that I have a new PM. I click on it to view it and to allow it to open and then a window will open and tell me that it cannot connect to that site. To get my PM I have to go down to the USER CP and click on Private Messages. The I go right to them with no problems reading or sending.

    I think the site looks great.

    Nalajr
     
  2. ceverhart

    ceverhart

    Messages:
    56
    Likes Received:
    1
    Joined:
    Dec 26, 2011
    I had this happen as well, I use both ie and chrome, it is only an issue in ie.
     

  3. Nalapombu

    Nalapombu Millennium Member

    Messages:
    3,307
    Likes Received:
    291
    Joined:
    Oct 21, 1999
    Location:
    Spring, TEXAS....USA
    I use Firefox.....
     
  4. lyodbraun

    lyodbraun

    Messages:
    2,184
    Likes Received:
    171
    Joined:
    Jan 3, 2012
    Location:
    NW Ohio
    I'm having issues trying to post from my laptop can someone help? Tells me that my reply is not long and says error...need help ASAP had post from my phone..

    sent from my G'z One using tapatalk