I am having difficulty posting a classified ad

Discussion in 'Announcements & Support' started by tjm, Apr 5, 2012.

  1. tjm

    tjm

    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 8, 2002
    Location:
    Los Angeles, CA
    The first couple of times that I placed ads in the classified section everything was fine.

    However, in my last several attempts, when I submit an ad the description box will not display what I wrote.

    In fact, sometimes it locks and refuses to accept the rest of what I want to write or change font size or font color or any of the other options.

    What am I doing wrong? It worked for the first few times I posted but no longer does.
     
  2. SPIN2010

    SPIN2010 Searching ...

    Messages:
    1,781
    Likes Received:
    2
    Joined:
    Mar 14, 2010
    Location:
    On the move ... again!
    ... having the same issue. GT is getting pretty lax on the web fu. The GM pop up is crashing the site as well. :faint:
     

  3. triage

    triage

    Messages:
    376
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 22, 2000
    Location:
    Medina, Ohio
    I posted a WTS ad and the description was missing. Re-typed it multiple times and after a hour of frustration I had to delete the ad. I can't figure it out. Never had this problem in 12 years on GT.

    I don't know whats up with this software or maybe a conflict with Google Chrome. I throw my hands up
     
    Last edited: Apr 17, 2012
  4. tjm

    tjm

    Messages:
    72
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Jan 8, 2002
    Location:
    Los Angeles, CA
    I posted the question originally to learn whether there was something I was doing wrong. Not to berate GT for the problem.

    After all, gents, we are quests and the For Sale forum is free.
     
  5. triage

    triage

    Messages:
    376
    Likes Received:
    0
    Joined:
    Dec 22, 2000
    Location:
    Medina, Ohio
    Not trying to berate them at all. Just trying to get some help also.