close

Privacy guaranteed - Your email is not shared with anyone.

Windows XP has underlined text below icons

Discussion in 'Tech Talk' started by allanc, May 31, 2005.


  1. allanc

    allanc
    Expand Collapse
    "Inconceivable"

    Joined:
    May 24, 2000
    1,651
    0
    Location:
    Deep in the Heart of Texas
    My EX asked me to "fix" her computer because it is running slow. She uses AOL and tends to pick up lots of spyware. It is especially bad after her mother visits and uses her computer. So, I ran various anti-spyware programs and deleted a bunch of stuff. It now runs much faster.

    Back to the problem. All of the icons on the desktop now have underlined text. What that heck is causing that and how can I fix it?

    TIA
     

    Wanna kill these ads? We can help!
  2. wargod113

    wargod113
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 10, 2005
    13
    0
    Location:
    Kansas City, MO
    don't know it this will help but mine are underlined because I set my desktop so the icons are like links in a webpage. Meaning I only have to click the icon once for it to open.
     

  3. allanc

    allanc
    Expand Collapse
    "Inconceivable"

    Joined:
    May 24, 2000
    1,651
    0
    Location:
    Deep in the Heart of Texas
    Interesting, I will take a look at that next time I go over to her house. Any other ideas?
     
  4. allanc

    allanc
    Expand Collapse
    "Inconceivable"

    Joined:
    May 24, 2000
    1,651
    0
    Location:
    Deep in the Heart of Texas
    I just got back from my EX's place. That was the problem, thanks for the solution.

    :)
     
  5. wargod113

    wargod113
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 10, 2005
    13
    0
    Location:
    Kansas City, MO
    nice to know that I could help you
     
  6. Toyman

    Toyman
    Expand Collapse

    Joined:
    May 6, 2003
    2,597
    20
    Location:
    West Michigan
    Windows Explorer -> Tools -> Folder Options...

    In the General tab of the Folder Options Dialog, The bottom group "click items as follows", "Single-Click to open an item (point to select)" is probably checked, as well as the underline item.

    [​IMG]