close

Privacy guaranteed - Your email is not shared with anyone.

Went back to Firefox 1.07

Discussion in 'Tech Talk' started by g29andy, Dec 3, 2005.


  1. g29andy

    g29andy
    Expand Collapse
    CLM

    Joined:
    Jan 28, 2001
    2,686
    43
    Discovered that when I closed FF 1.5, several firefox.exe's were still open. This prevented CCleaner from doing it's thing. Had to do Control-Alt-Del, and close all the other open firefox.exe's. Allegedly this happens because of antivirus programs or anything that monitors disk activity.

    Didn't have this problem with 1.07. 1.5 didn't seem that much faster to overcome this glitch for me.
     

    Wanna kill these ads? We can help!
  2. Washington D.C.

    Washington D.C.
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 13, 2003
    5,218
    0
    Location:
    Woestyn Kusdorp
  3. g29andy

    g29andy
    Expand Collapse
    CLM

    Joined:
    Jan 28, 2001
    2,686
    43
    I gave that a try, still had the same issue. Thanks anyway.
     
  4. pyblood

    pyblood
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 22, 2003
    499
    0
    Location:
    Mississippi
    When I updated to the newest version of FF, I ran into a couple of problems. The browser wouldn’t even launch. I uninstalled and reinstalled and I still had the same problem. I had to uninstall and then go deep inside of the OS to remove a lot of old FF stuff and then reinstall FF. I also had to update some themes and extensions. I lost all of saved passwords. I am still running 1.07 on my other PCs. I’ll upgrade them when/if I am bored one day.
     
  5. JMag

    JMag
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 7, 2001
    6,781
    787
    Location:
    USA:Love it or leave!
    No probs with FF 1.5 here.
     
  6. DeadMansLife

    DeadMansLife
    Expand Collapse
    Senior Member

    Joined:
    May 7, 2000
    916
    0
    Location:
    Carlisle, PA
    +1

    Only gripe is some of my extentions don't work. I sure do miss mouse gestures.
     
  7. epsylum

    epsylum
    Expand Collapse
    Boolit Hoze

    Joined:
    Sep 4, 2004
    3,868
    0
    Location:
    Racing Capital, USA
    +2

    and I do think it is a bit faster. For some reason my DL's seem to be going at a faster rate. So, so far so good.