close

Privacy guaranteed - Your email is not shared with anyone.

Problem w/ Audacity 1.3.12 and Windows 7/64

Discussion in 'Tech Talk' started by inthefrey, Jan 17, 2011.


  1. inthefrey

    inthefrey
    Expand Collapse
    Moved on...

    Joined:
    Jul 3, 2009
    5,673
    665
    Location:
    Western Pennsylvania
    #1 inthefrey, Jan 17, 2011
    Last edited: Dec 12, 2011
  2. srhoades

    srhoades
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 14, 2000
    2,793
    10
    Isn't 1.3 beta or do they not support x64 in 1.2.6?
     

    #2 srhoades, Jan 17, 2011
    Last edited: Jan 17, 2011
  3. inthefrey

    inthefrey
    Expand Collapse
    Moved on...

    Joined:
    Jul 3, 2009
    5,673
    665
    Location:
    Western Pennsylvania
  4. gemeinschaft

    gemeinschaft
    Expand Collapse
    AKA Fluffy316

    Joined:
    Feb 7, 2004
    2,181
    0
    Location:
    Houston, TX
    I installed the beta on a Win 7 x86 machine and it runs fine.

    I will install it on my Win 7 x64 tomorrow and let you know. I know that I have used previous version of Audacity on my Win 7 x64 machine to edit audio and I had no problems.

    Have you tried running it in compatibility mode?

    Like I said, I'll have to check it out tomorrow.
     
  5. inthefrey

    inthefrey
    Expand Collapse
    Moved on...

    Joined:
    Jul 3, 2009
    5,673
    665
    Location:
    Western Pennsylvania
    Not tried compatibility mode yet. Will do now and report.

    Thanks!
     
  6. inthefrey

    inthefrey
    Expand Collapse
    Moved on...

    Joined:
    Jul 3, 2009
    5,673
    665
    Location:
    Western Pennsylvania
    Got it working!

    Looks like it was a device setting issue.

    From Audacity preferences...

    Interface: MME
    Playback: Microsoft Sound Mapper - output
    Recording: Stereo Mix(Realtek High Definition)

    Seems to work well. Sorry for the false alarm!