close

Privacy guaranteed - Your email is not shared with anyone.

OEM MB to a new case?

Discussion in 'Tech Talk' started by RaiderRodney, Dec 9, 2005.


  1. RaiderRodney

    RaiderRodney
    Expand Collapse
    Just Win Baby

    Joined:
    May 22, 2003
    504
    0
    Location:
    North Carolina
    Hey everyone. Quick question for ya. I am looking to upgrade down the road and I am tempted to go ahead and get a new case. Looking at some Coolermaster models and Lian-Li mainly. My question is I have a SONY Vaio desktop and would like to move that MB and everything into the new case. I don't see any problems with doing this, but wanted to ask you first as I have gotten so much help here in the past. Thanks!
     
  2. Toyman

    Toyman
    Expand Collapse

    Joined:
    May 6, 2003
    2,592
    17
    Location:
    West Michigan
    If it's a standard motherboard layout, then yes, it probably would not be a problem.
     

  3. AS45-70

    AS45-70
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 31, 2005
    25
    0
    Location:
    So Cal
    Most likely you can just move the parts from the old case to the new LL or whatever you pick. I have the LLPC75 and i love it, its a bit large but i like the extra room.

    AS
     
  4. jack19512

    jack19512
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 14, 2003
    716
    0
    Location:
    Hazard Ky
    I did just the opposite. I took a Compaq computer that had a bad MB and ordered a aftermarket MB and it fit and worked perfect. Maybe I was just lucky though.
     
Loading...
Similar Threads Forum Date
New phone case looks like a gun Carry Issues Jul 1, 2015
Adding HDMI output to MB Tech Talk Apr 20, 2013
Is it possible to post a 9 mb video clip? Tech Talk Oct 18, 2008
recommend a mb Tech Talk Feb 27, 2008
Need a new case Tech Talk Nov 16, 2005
Duty Gear at CopsPlus