close

Privacy guaranteed - Your email is not shared with anyone.

Image downloading help needed

Discussion in 'Tech Talk' started by Ragnar, Aug 14, 2004.


  1. Ragnar

    Ragnar
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 31, 2002
    6,539
    1
    Location:
    Sometimes here, sometimes there
    I was just over on the GNG forum trying to download some pix in one of the threads and all I get is a red "X" in a box. This just started happening today - I used to get the pix on command. Any help on how to fix it?
     

    Wanna kill these ads? We can help!
  2. fastvfr

    fastvfr
    Expand Collapse
    Ancient Tech

    Joined:
    Mar 28, 2001
    2,344
    0
    Location:
    SW Oregon
    Are you right-clicking the pic and selecting 'Save Image As'?

    What OS? What browser?
     

  3. Ragnar

    Ragnar
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 31, 2002
    6,539
    1
    Location:
    Sometimes here, sometimes there
    Just clicking on the pic link. If I right click on the picture box the 'save image as' is grayed out.

    I use IE 6.0.2800 and XP Home.
     
  4. AAshooter

    AAshooter
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 1, 2000
    1,753
    0
    Location:
    Kalifornia
    One work around for stuff like this is to do a Print Screen. Then paste it in a graphics editor. Cut the portion you are interested in on the screen shot and Paste it into a new window. You can then save that picture.

    Granted, you may be giving up resolution but it is one way to capture the graphic. At times, this can also be disabled preventing you from capturing images this way as well.
     
  5. MB-G26

    MB-G26
    Expand Collapse
    Bk2MiscResource
    Lifetime Member

    Joined:
    Oct 9, 2001
    6,947
    1,100
    Location:
    Missing Sharon
    Check IE 6.x's Tools/Internet Options/Advanced section, and inspect the tick boxes related to images and such under the "Multimedia" subsection.

    Also check the Internet Options to see what the tick box selection is for "file download" allowed/disabled in whatever "Zone" GT appears in (Internet Zone, Trusteds, etc.)

    Other thought would be any popup blocker sw that you're running could be interferring. One of them, and the name escapes me, requires you to hold the "cntrl" key which clicking a link in order to allow the subsequent window, linked destination, java popup windows, etc., to function.
    m
     
  6. MrsKitty

    MrsKitty
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 23, 2003
    18,802
    31
    Location:
    >^..^<
    Try dumping your cookies and temp files.