close

Privacy guaranteed - Your email is not shared with anyone.

Help me! My C v h not registering wHen I type messages

Discussion in 'Tech Talk' started by Lady Glock, Aug 9, 2011.

  1. Lady Glock

    Lady Glock

    3,479
    2
    May 4, 2008
    GA
    Some forums, wHen I'm typing a message, tHe C V and H will not work. Here it is working if I use upper Case. In Word, it works witHout upper Case. I typed tHe V and H in tHe title in word. Anyone HaVe any idea wHat's up witH tHis? HELP PLEASE!!!
     
  2. Lady Glock

    Lady Glock

    3,479
    2
    May 4, 2008
    GA
    somebody please look at tHis
     

  3. IndyGunFreak

    IndyGunFreak

    26,318
    1,559
    Jan 26, 2001
    Indiana
    What OS? What brand keyboard, and is it wireless or wired?

    Couple thoughts...

    The keyboard is actually damaged (seems remote, since some of the letters work, but only work in upper case)

    If it's wireless, I've saw some odd behavior out of them when the batteries are dying. This would be the first thing I'd check.

    Clear all keyboard settings, custom shortcuts, etc.. If you installed some "software" that came w/ your keyboard (assuming its not wireless), remove it. Just set your keyboard (in settings) to be a standard, PC-105 key kepboard.

    (assuming Windows of some sort), Boot in Windows Safe Mode, and see if your keyboard works normally. If it does, this strongly suggests malware or some sort of virus. Your problem (to me) just smells of something some script kiddie would get his jollies on.

    Anything I can do to help, feel free to ask.
     
  4. Lady Glock

    Lady Glock

    3,479
    2
    May 4, 2008
    GA
    It's a dell laptop. The keys are working fine now, but have not tried the other forum where they were messing up. OS is windows 7. Keyboard is not wireless. Just downloaded new flash. Had "corrupt content from trusted source" message and went to another source and got the download. Wondering if that could have been the problem. I'm going to try the other forum real quick and see if it's still having the issued...back in a minute :)
     
  5. Lady Glock

    Lady Glock

    3,479
    2
    May 4, 2008
    GA
    That must have been it...the other forum worked. No problems with any key. Thank you for looking...I just needed an update to my flash player!!
     
  6. BobInTX

    BobInTX

    2,139
    0
    Mar 23, 2009
    Texas
    Well, that was weird. Glad you got it worked out.
     
  7. engineer151515

    engineer151515

    14,219
    321
    Nov 3, 2003
    Whew . . . .

    Hate it when that happens.

    :)
     
  8. Lady Glock

    Lady Glock

    3,479
    2
    May 4, 2008
    GA
    I got the qwerty virus once. None of those letters would work, anywhere. Ran the virus removal and got rid of the virus and got my letters back. I was worried it was that again, but the letters affected were weird! Thanks for looking all...hope that was it and it's not just on a reprieve!