close

Privacy guaranteed - Your email is not shared with anyone.

Forced to use IE

Discussion in 'Tech Talk' started by Romadoc, Oct 18, 2004.


  1. Romadoc

    Romadoc
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 26, 2000
    497
    0
    Location:
    Sarasota, FL
    Today I tried to log on to my bank's online site for the first time. After many unsuccessful attempts, I called the bank's phone number regarding online difficulties. It seems that Mozilla will not work ....one must use IE, Netscape or AOL, if you are using Windows. This seems to be also the case with HSN. I finally downloaded Netscape and this worked. Then I ran WebWasher and Purge to make sure all tracks were removed.
     
  2. NetNinja

    NetNinja
    Expand Collapse
    Always Faithful

    Joined:
    Oct 23, 2001
    967
    0
    Location:
    HotLanta, GA
    I have no problems.

    Mozilla rocks for me on just about every website I use it for.

    Banking, Ebay or secure sites.
     

  3. Washington D.C.

    Washington D.C.
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 13, 2003
    5,218
    0
    Location:
    Woestyn Kusdorp
    Netscape is Mozilla with most of the plug-ins and maybe Netscape's own pop-up ads.You likely just need a certain plug-in in Mozilla or change your settings.Netscape is owned by AOL now I think.If Netscape will work you should be able to use Mozilla.
     
  4. ronin_asano

    ronin_asano
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 13, 2004
    474
    0
    try the user agent switcher extension with firefox. this allows you to report your browser as 'ie', 'opera' 'netscape' or the default. sometimes that's good enough to fool sites that 'require' ie.
     
  5. AggieMM

    AggieMM
    Expand Collapse
    Aggie Glocker

    Joined:
    Aug 18, 2004
    303
    0
    Location:
    Austin, TX
    I LOVE MOZILLA...... :)

    Features like that mentioned above, and the junk mail filters, and the pop-up blocker, and the...... Why would anyone ever use IE again.