close

Privacy guaranteed - Your email is not shared with anyone.

FireFox 6 coming soon

Discussion in 'Tech Talk' started by Detectorist, Aug 15, 2011.


  1. Detectorist

    Detectorist
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 16, 2008
    13,755
    3,092
    Location:
    Missouri
  2. g29andy

    g29andy
    Expand Collapse
    CLM

    Joined:
    Jan 28, 2001
    2,686
    43
    tried it, it's buggy, went back to 5.01
     

  3. Detectorist

    Detectorist
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 16, 2008
    13,755
    3,092
    Location:
    Missouri
    Thanks. I'll put off upgrading for a while.
     
  4. Hauptmann6

    Hauptmann6
    Expand Collapse

    Joined:
    May 22, 2002
    4,208
    89
    Location:
    Portage, MI
    For me it's faster than 5 by alot.
     
  5. Pierre!

    Pierre!
    Expand Collapse
    NRA Life Member

    Joined:
    Jun 20, 2003
    3,945
    132
    Location:
    Lovin Sparks Nv!
    So far I totally agree with Hauptmann6...

    I have it on my 3 primary systems, and I was skeptical... but it's pretty fast! And a little less of a memory hog from my brief checks...

    Quite a few of my plugins/addons were not happy, but LastPass made it just fine! :cool:

    I ain't worth 'poo' without my passwords... :rofl:
     
  6. g29andy

    g29andy
    Expand Collapse
    CLM

    Joined:
    Jan 28, 2001
    2,686
    43
    I had problems with pages not loading/images not loading on a couple of xp pro laptops and a Win 7 Ultimate 64bit desktop. However, in Ubuntu and Lubuntu, so far so good and fast too.
     
    #6 g29andy, Aug 19, 2011
    Last edited: Aug 19, 2011
  7. Detectorist

    Detectorist
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 16, 2008
    13,755
    3,092
    Location:
    Missouri
    I decided to upgrade. So far, so good, with Vista Basic.
     
  8. Generalcarry

    Generalcarry
    Expand Collapse
    NRA Member

    Joined:
    Apr 25, 2004
    1,524
    14
    Location:
    Michigan
    I found it terrible and went back to 5 myself.
     
  9. GotGlock1917

    GotGlock1917
    Expand Collapse
    Lifetime Member

    Joined:
    Apr 7, 2004
    6,713
    0
    Location:
    Central Arkansas
    My only problem with FF is that it won't quit.

    I'm on a Mac Pro at work. It's a 2.66 GHz Dual-Core Intel Xeon with 32GB ram and running 10.6.8 Snow Leopard.

    Since I upgraded to FF5 and still at FF6 it will not quit from the menu or cmd-Q. I always have to force quit it. Really pisses me off.
     
  10. jwest46

    jwest46
    Expand Collapse
    Rebel Yeller

    Joined:
    Sep 21, 2008
    38
    0
  11. Obi Wan

    Obi Wan
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 13, 2007
    2,113
    15
    Location:
    'Round the bend...
    I'm trying FF6 on the XP desktop for now, but have run into numerous cases of pages not loading. It could be related to my new Belkin router, but the two laptops seem to be loading OK with FF5, so the jury is out for now...
     
  12. mbogo

    mbogo
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 31, 2010
    31
    0
    Location:
    Las Vegas
    No problems on Vista or 7.

    mbogo
     
  13. g29andy

    g29andy
    Expand Collapse
    CLM

    Joined:
    Jan 28, 2001
    2,686
    43
    All my machines had the automatic upgrade rather than a clean install.
    After reading some suggestions on mozilla forum, I completely uninstalled then reinstalled 6.0. Things working well now so far.


    If you do a complete wipe, backup your bookmarks before you uninstall, or use xmarks like I do to sync across all my machines.
     
    #13 g29andy, Aug 22, 2011
    Last edited: Aug 22, 2011