close

Privacy guaranteed - Your email is not shared with anyone.

DirectX Issue when trying to play SWAT 3

Discussion in 'Tech Talk' started by -gunut-, Feb 28, 2007.


  1. -gunut-

    -gunut-
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 2, 2005
    5,660
    0
    Location:
    Prague, CZ - Oregon
    I go to start it and get this message:

    DirectX DDERR_GENERIC

    Anyone know what this is or how it can be fixed? I am running 32bit vista
     

    Wanna kill these ads? We can help!
  2. Washington D.C.

    Washington D.C.
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 13, 2003
    5,218
    0
    Location:
    Woestyn Kusdorp
    Some games don't work properly with Vista.
     

  3. -gunut-

    -gunut-
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 2, 2005
    5,660
    0
    Location:
    Prague, CZ - Oregon
    I have looked around and people have had no problem with this on Vista.
     
  4. Washington D.C.

    Washington D.C.
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 13, 2003
    5,218
    0
    Location:
    Woestyn Kusdorp
    I'm not big on games but that message I seem to remember used to have something to do with the copy protection on the game disk.I haven't used Vista.There is a very recent version of DirectX but I subspect Vista has it unless it was a bug fix for Vista.
     
  5. Washington D.C.

    Washington D.C.
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 13, 2003
    5,218
    0
    Location:
    Woestyn Kusdorp
  6. -gunut-

    -gunut-
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 2, 2005
    5,660
    0
    Location:
    Prague, CZ - Oregon
    Thanks I will try that out
     
  7. -gunut-

    -gunut-
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 2, 2005
    5,660
    0
    Location:
    Prague, CZ - Oregon
    Downloaded it and it still does not work. It gives me that message right before the opening video.
     
  8. Washington D.C.

    Washington D.C.
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 13, 2003
    5,218
    0
    Location:
    Woestyn Kusdorp
    Is the game on the original disk?
     
  9. Washington D.C.

    Washington D.C.
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 13, 2003
    5,218
    0
    Location:
    Woestyn Kusdorp
    Maybe a different video driver would help.
     
  10. -gunut-

    -gunut-
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 2, 2005
    5,660
    0
    Location:
    Prague, CZ - Oregon
    Yeah it is on original disc. I reinstalled my video card drivers a few weeks ago. So far all my games work fine except this and on BF2 special forces it says cannot find shaders. I don't worry about it much since I am planning on buying a new video card.