close

Privacy guaranteed - Your email is not shared with anyone.

Anyone having problems with AVG Free edition?

Discussion in 'Tech Talk' started by Soujurn, Apr 1, 2009.


  1. Soujurn

    Soujurn
    Expand Collapse
    Deus Diligo USA

    Joined:
    Jul 4, 2001
    3,204
    0
    Location:
    Las Cruces, N.M.
    Since updating to the latest version, every time I've tried to update it, it fails.
    Reports it lost contact with the update server, and to check and make sure my internet connection is good.
    Well, it's good. I have no problem updating ad aware or spy bot or zonealarm or anything else, and my browsers are working just fine too.
    Anyway, i got tired of it so I uninstalled it and reinstalled it. Same thing.
    So, I've switched to Avast free home edition, and it updated just fine.
    So, whats up with AVG?
     

    Wanna kill these ads? We can help!
  2. DOA33

    DOA33
    Expand Collapse
    Non-Registered

    Joined:
    Jan 22, 2008
    134
    0
    Location:
    burg, OH
    don't know I got the AVG trail on my pc and it updates just fine
     

  3. havensal

    havensal
    Expand Collapse
    Nozzle Jockey
    CLM

    Joined:
    Aug 14, 2003
    2,939
    1
    Location:
    Western, NY
    Is Zonealarm blocking it? Turn it off and try the update again. :dunno:
     
  4. slewfoot

    slewfoot
    Expand Collapse
    Random Mayhem

    Joined:
    May 13, 2007
    13,557
    0
    Location:
    S.E. Pa
    No problems here, even when I had Zone Alarm
     
  5. Obi Wan

    Obi Wan
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 13, 2007
    2,113
    15
    Location:
    'Round the bend...
    I had a periodic problem last night on the laptop while upgrading to the new Free 8.5 version, but it's doing fine today.

    Hopefully you just ran into a glitch.
     
  6. MavsX

    MavsX
    Expand Collapse
    The Dude Abides

    Joined:
    Jan 19, 2009
    3,033
    0
    Location:
    Arlington, VA
    i have had problems with AVG in the past doing auto definition updates. But i was running it on a virtual machine..so that could have been part of the problem
     
  7. Dyno

    Dyno
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 11, 2002
    168
    0
    Location:
    Ga
    How did you get AVG version 8.5 free ???

    Dyno
     
  8. Obi Wan

    Obi Wan
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 13, 2007
    2,113
    15
    Location:
    'Round the bend...
    Beats the dickens out of me. I'm looking at it now and it says "Program version: 8.5.285"... whereas my other PC which was updated earlier this week shows "Program version: 8.0.283".

    Either I got lucky, or I've got a beta copy that wasn't released yet. I'm not sure which site I downloaded it from, but possibly from the link to the AVG site below the partners download link. :dunno:
     
  9. g29andy

    g29andy
    Expand Collapse
    CLM

    Joined:
    Jan 28, 2001
    2,686
    43
  10. Dyno

    Dyno
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 11, 2002
    168
    0
    Location:
    Ga
  11. Sgt. Schultz

    Sgt. Schultz
    Expand Collapse
    Annoying Member

    Joined:
    May 21, 2004
    2,195
    8
    Location:
    West Columbia, South Carolina
  12. Dyno

    Dyno
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 11, 2002
    168
    0
    Location:
    Ga
  13. manish07

    manish07
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 19, 2009
    40
    0
    No, i don't have any problem with AVG its working good.
     
  14. costanza187

    costanza187
    Expand Collapse
    I like Macs

    Joined:
    May 10, 2003
    7,636
    804
    Location:
    Indiana
    I ditched AVG on my Windows XP machine maybe a year ago. I installed a "new" or "updated" version, (somebody on here said it had some kind of plug-in), this made Firefox, Internet Explorer, and Microsoft Word inoperable. Uninstalled AVG, they started working again, installed Avast and everything is ok.
     
  15. Pierre!

    Pierre!
    Expand Collapse
    NRA Life Member

    Joined:
    Jun 20, 2003
    3,952
    137
    Location:
    Lovin Sparks Nv!
    Just recently started having issues with AVG 8.5 on multiple systems - XPSP3, Vista SP1, and Win7 Beta.... Version 8.0 seemed to work great for quite a while... now I am removing it as it won't complete a scan - Local or Networked drives, it will fail and have to send a message to Microsoft...

    Anyone else getting this???