GlockTalk.com
Home Forums Classifieds Blogs Today's Posts Search Social Groups



  
SIGN-UP
Notices

Glock Talk
Welcome To The Glock Talk Forums.

 
  
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-16-2013, 14:05   #1
slabone
Junior Member
 
Join Date: Oct 2011
Location: Utah
Posts: 7
3.5 connector problem

I installed a Ghost 3.5 connector ( drop in/ polished, no fitting needed ) ) in my G32 which currently has a LW 9mm conversion barrel. The Glock now shoots three round bursts. Reinstall original Glock connector and gun shoots as it should.
Checked engagement of trigger bar and firing pin lug of both connectors and the engagement seems to be the same by checking under the orange slide cover plate.
Anyone heard of the connector having this type of effect??
slabone is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2013, 14:50   #2
Dave.1
Senior Member
 
Join Date: Dec 2009
Location: Colorado
Posts: 1,572
Check to make sure the connector is sitting flush at the base of the housing and make sure it didn't get bent when installed.

If all looks right and it shows proper engagement, contact the mfg.

Dave

Last edited by Dave.1; 01-16-2013 at 14:51..
Dave.1 is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2013, 13:36   #3
4095fanatic
Senior Member
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 950
Ghost's website has a helpful FAQ that should solve that. I'm mobile so not going to be digging around for it, but if you can't find it let me know and I'll dig around when I get home.


Posted using Outdoor Hub Campfire
4095fanatic is offline   Reply With Quote

 
  
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT -6. The time now is 05:35.




Homepage
FAQ
Forums
Calendar
Advertise
Gallery
GT Wiki
GT Blogs
Social Groups
Classifieds


Users Currently Online: 696
200 Members
496 Guests

Most users ever online: 2,672
Aug 11, 2014 at 2:31