GlockTalk.com
Home Forums Classifieds Blogs Today's Posts Search Social Groups



  
SIGN-UP
Notices

Glock Talk
Welcome To The Glock Talk Forums.

 
  
Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-27-2012, 01:19   #1
griffgil1
Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 16
Problem with Storm Lake barrel for G23...

I posted this on the "smithing" forum, but got no response- maybe that was the wrong forum to post it to so I'm posting it here:

Replaced my factory G23 barrel with a Storm Lake. Now I am having A LOT of misfires with certain ammo- UMC 180gr fmj flat nose and Fiocchi 165gr fmj flat nose primarily. I am getting the click but not the boom (light strikes) on about 3-5 rounds per magazine. And I get some stove pipes as well, but not as often as that unnerving click. When I put the factory barrel back in, no problems at all with these rounds. What gives? Defective barrel? Or do the tighter tolerances of of the SL barrel just make it more finicky? Anyone else have similar problems? Thanks in advance for the feedback.
griffgil1 is offline   Reply With Quote
Old 11-27-2012, 05:34   #2
TexasGlockster
Senior Member
 
TexasGlockster's Avatar
 
Join Date: Oct 2011
Location: The Republic of TX
Posts: 375
I've never had any problems with my G23's Storm Lake barrel.
TexasGlockster is offline   Reply With Quote
Old 12-30-2012, 23:44   #3
4Rules
Senior Member
 
Join Date: Mar 2012
Posts: 2,027
Our Mailing Address:

StormLake
5900 Highway 321 N
Lenoir City,Tennessee 37771

U.S. Phone Numbers

Toll Free Orders: 866-392-1654
Technical Support: 865-988-8933
Fax: 865-271-9441

Contact Us by E-mail:

Technical Support:
Gun-Parts & Access.
Domestic Sales:
Gun-Parts & Access.
International Sales:
Gun-Parts & Access.
(for fastest response please try email first)

Operating Hours

Sales: 9:00am - 4:00pm EST
[Monday-Friday]
Support: 9:00am - 4:00pm EST
[Monday-Friday]

Holiday Schedule

The office will be closed on the following holidays:
New Year's Day
Memorial Day
Independence Day
Labor Day
Thanksgiving
Christmas


http://www.storm-lake.com/support
4Rules is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2012, 11:42   #4
griffgil1
Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 16
Thanks for the reply...

I sent barrel in and they (you) said it was a problem with the feed ramp- it was "reworked" and sent back to me. Only put about 50 rounds of ammo through it (same ammo that had problems previously), and it seems to work fine now. My only complaint is that I am a technical guy and would have liked a more detailed and technical explanation of the actual problem and solution- but hey, it seems to work now so what the heck.
griffgil1 is offline   Reply With Quote

 
  
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT -6. The time now is 19:03.




Homepage
FAQ
Forums
Calendar
Advertise
Gallery
GT Wiki
GT Blogs
Social Groups
Classifieds


Users Currently Online: 1,122
346 Members
776 Guests

Most users ever online: 2,672
Aug 11, 2014 at 2:31