GlockTalk.com
Home Forums Classifieds Blogs Today's Posts Search Social Groups



  
SIGN-UP
Notices

Glock Talk
Welcome To The Glock Talk Forums.

 
  
 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 09-28-2012, 11:29   #1
Bushflyr
ʇno uıƃuɐɥ ʇsnɾ
 
Bushflyr's Avatar
 
Join Date: Mar 1999
Location: Western WA
Posts: 4,465
WTH!?! Bizarre Ethernet Problem.

OK, this is just F'ing weird. I have a server set up running Ubuntu 12.04. It's hooked to an Asus RT-n66u via ethernet cable. Also wired to the router is my 27" iMac.

Twice in the last week (and once many moons ago) I've come in to find no internet connection on my Mac. The first time I went through every networking diagnostic thread I could find with zero success. No ethernet connection, but internet works fine when I fire up the wifi, and every other device that connects via wifi is fine. Finally, for some reason, I plugged a spare keyboard and monitor into the server only to find it non responsive. OK. Hard shut down and ethernet is instantly working again on my Mac.

It just happened again and I killed the server. Voila, ethernet fixed.

So. WTH is going on and how is one device breaking the ethernet connection to another device but leaves wifi AOK?
__________________
...the secret is to bang the rocks together, guys.

That which does not kill you has made a tactical error. --Tayler
Bushflyr is offline   Reply With Quote

 
  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump




All times are GMT -6. The time now is 08:39.




Homepage
FAQ
Forums
Calendar
Advertise
Gallery
GT Wiki
GT Blogs
Social Groups
Classifieds


Users Currently Online: 892
277 Members
615 Guests

Most users ever online: 2,672
Aug 11, 2014 at 2:31